• Short title article: Politika

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović sastao se prekjučer na Kupresu sa načelnikom općine i predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres Zdravkom Miočem i članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres.

Razgovarano je o aktualnoj političkoj situaciji u ovoj općini, funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti, te je analiziran rad i aktivnosti Općinskog odbora s naglaskom na protekle unutarstranačke izbore. Također, Mioč je upoznao predsjednika Čovića s funkcioniranjem i aktivnostima stranke, te je naglasio političku i gospodarsku situaciju u općini.

Na sastanku je govoreno i o razvojnim projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji, kao i ostalim temama važnim za stanovništvo općine.

Predsjednik Čović upoznao je sudionike sastanka s aktualnom političkom situacijom te je pružio potporu aktivnostima Općinskog odbora. Dužnosnici HDZ-a BiH s većih razina vlasti nastavit će podržavati važne projekate za daljnji gospodarski i ukupni razvoj općine Kupres, istaknuo je predsjednik Čović.

Navode iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok