• Short title article: Sastanak u Livnu

Nakon svečanosti obilježavanja Dana grada Livna, predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović susreo se s užim predsjedništvom Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočile i Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Vijeća ministara BiH, Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH te Dragan Konta, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije.

Novoizabrani predsjednik stranke u Livnu Zvonimir Pavić, govorio je o stanju i djelovanju Gradskog odbora HDZ BiH Livno, pri čemu su teme razgovora bile i razvojni projekti, stanje u infrastrukturi, funkcioniranje stranke kao i politička situacija u Livnu.

Govoreći o aktualnim i kapitalnim projektima i ističući suradnju s većim razinama vlasti, ukazano je na određene izazove.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto nazočne je upoznala s funkcioniranjem izvršne vlasti, odnosno Vijeća ministara BiH. Istaknula je glavne prioritete u svome radu, pri čemu je podržala rad i zalaganje koje su prezentirali stranački dužnosnici. Istaknula je kako će podržati sve važne projekte kojima je cilj razvoj Livna i kreiranje pozitivnog ozračja.

Predsjednik Čović osvrnuo se na aktualne teme i političku situaciju, te se ovim susretom, kako je kazao, želio upoznati sa stanjem u stranci te iz prve ruke čuti presjek stanja i aktivnosti koje se provode.

Dr. Čović je dao punu potporu stranačkom vodstvu u Livnu, te je naglasio da mogu računati na sve političke i gospodarske instrumente većih razina vlasti, koji će pomoći pri daljnjem razvoju, napretku kao i jačanju gospodarstva ove lokalne sredine.  

Navode iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok