• Short title article: Brza reakcija policije

Vozači i putnici Livno Busa doživjeli su neugodnu situaciju na liniji koja prometuje za Švicarsku.

Naime, kako je objavljeno na facebook stranicama Livno Busa, jedan mladi par je iskoristio susretljivost vozača navedene livanjske tvrtke i krao je u autobusu na spomenutoj liniji.

Brzom reakcijom pripadnika Policijske uprave Tomislavgrad navedeni par je uhićen.

U nastavku pročitajte objavu Livno Busa.

Svaki posao sa sobom donosi odgovornost ali zahtijeva i profesionalnost.

Naši vozači su tu za sve naše putnike, kao firma izlazimo max u susret jer su nam putnici uvijek na prvom mjestu.

Da ovom zemljom hoda svega govori i današnja situacija koju je imala naša posada na liniji iz Švicarske.

Naime na polasku iz Švicarske dvoje putnika je molilo da ih se primi, nisu imali novac za karte (samo dio) a da će do po dolasku u BiH i na svoje odredište (ne imenujemo grad da se pojedinci i njihovi postupci ne poistovjećuju sa svima) platiti razliku.

Vozači izađu u susret da bi prilikom ulaska u BiH, uzimanja prtljage i izlaska drugih putnika isti dvojac iskoristio nepažnju i povjerenje vozača te iz zatvorene police uzeli novčanik sa prometom same vožnje.

Putnici nastavili svoje putovanje a vozači koji su završili svoje radno vrijeme uvidjevši šta se dogodilo pozivaju vozače koji su nastavili vožnju da se zaustave i upozori dvojac na okolnosti i njihove sumnje da su upravo oni otuđjili (ukrali) novčanik i da se mirno riješi situacija ali bez reakcije.

Slaganjem kockica vozači koji su nastavili sa ovim dvojcem putovanje javljaju da je ovaj dvojac tražio zaustavljanje na benziskoj pumpi gdje u istu odlazimo, pregledamo i pronalazimo novčanik u smeću ali bez novca.

Upozoravamo dvojac ali isti šute.  

Vozači ih zadržavaju do dolaska policije, dolaze i vozači koji su su njima proveli cijelu noć na putu iz Švicarske, ljudi koji su im na njihove molbe za povratkom kući i na situaciju u kojoj se nalaze izišli u susret a dobili ovo.

Poziva se PU Tomislavgrad gdje brzom reakcijom dvojac se privodi u postaju a pretresom otuđeni novac pronalazi.

Izjave, zadržavanje vozača, drugih putnika a zašto?

Zbog bezobrazluka i pokvarenosti mladog para  

Stres za vozače, neugodna situacija ali škola i za ubuduće...

Ovim putem se zahvaljujemo PU Tomislavgrad na brzoj reakciji, profesionalnosti i rješavanju ovog kaznenog djela.. 

Livno Bus će uvijek biti na raspolaganju svojim putnicima, ova situacija ništa neće promijeniti i idemo dalje...navedeni dvojac zasigurno više nikad neće imati priliku putovati sa nama a radi sigurnosti naših putnika kao i samih vozača.

Isprika i našim putnicima na čekanju danas ali kao što ste vidjeli, a i u komunikaciji sa vama, pokazali ste veliko razumijevanje.

Hvala vam na pomoći, podršci u rješavanju ove situacije.

Vaš Livno Bus

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok