• Short title article: Lidl

Lidl BiH dio je lanca maloprodajne tvrtke Lidl, koja je jedna od vodećih maloprodajnih lanaca  hrane u Njemačkoj i Europi.

Lidl trenutno ima preko 12.200 filijala i više od 220 logističkih centara u 31 zemlji.

Kao diskont, Lidl pridaje veliku važnost optimalnom omjeru cijene i kvaliteta za svoje kupce. Jednostavnost i procesna orijentacija određuju svakodnevno poslovanje u prodavnicama, regionalnim distributivnim centrima i sjedištima.

Nedavno se u medijima pojavila informacija kako ova tvrtka otvara prodavnicu i u Livnu. Tragom informacije obratili smo Lidlu s upitom hoće li njihov brend doći u Livno, kada i koliko će upošljavati radnika. Evo što su nam odgovorili:

Lidl kontinuirano istražuje potencijalne ciljeve ekspanzije. Bosna i Hercegovina je maloprodajno tržište na kojem Lidlov koncept ponude visokokvalitetne robe po najboljoj cijeni susreće visoku suglasnost potrošača.

Stoga je Lidl investirao u skladište u Bosni i Hercegovini i razmatra potencijalne lokacije prodavnica. U tom kontekstu već popunjavamo relevantna slobodna radna mjesta i aktivno tražimo dodatne zaposlenike kako bismo dodatno proširili postojeći tim Lidl BiH.

Molimo Vas za razumijevanje jer u ovom trenutku ne možemo komentirati prirodu i obim mogućih aktivnosti ili moguće datume otvaranja. U Lidlu cijenimo transparentnu i pouzdanu komunikaciju te ćemo svoje zaposlenike i partnere obavještavati o narednim koracima.

Naveli su iz Odjela za korporativne informacije Lidla za Livno Online.

Inače, krajem svibnja ove godine postavljanjem kamena temeljca, Lidl Bosna i Hercegovina je svečano započeo izgradnju svog prvog logističko-distributivnog centra. Riječ je o centru koji će biti izgrađen u Lepenici, općina Kiseljak, i predstavlja najveću investiciju tvrtke Lidl u Bosni i Hercegovini do sada.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok