• Short title article: Ubijen na spavanju

Majka Lj. J. (56), kćerka A. A. (31) i sin M. A (30), koji su osumnjičeni da su bivšeg supruga, odnosno, svog oca, ubili, pa isjekli električnim cirkularom i bacili dijelove tijela kod Požarevca nalazi se na vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, piše Telegraf.

Ubijen na spavanju

- Na osnovu rezultata bit će donijeta odluka da li će ići u zatvor ili ostaju - rečeno je Telegrafu. 

Podsjetimo, Stevan je ubijen hicem iz pištolja dok je spavao. 

- Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isjekli bivša supruga i djeca. Dijelove tijela su spakovali u kese, pa ih automobilom žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi - prenosi Telegraf izjavu izvora. 

Policija uhapsila majku i kćerku odmah, a sina nekoliko dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš.

Pronađen u šumarku

Njegove komšije su kazale da je riječ o čovjeku koji je radio u Beču, a da su su tamo živjeli njegova bivša supruga i djeca. 

Njihov prvi komšija je za Telegraf kazao da su se vratili zbog nerazjašnjenih okolnosti, a da za dvije godine, koliko su proveli u kući ubijenog Stevana A., nisu komunicirali ni sa kim. 

Prema nepotvrđenim informacijama srbijanskog portala, mještani kažu da je njegovo tijelo je pronađeno u šumarku na dionici puta Kučevo - Petrovac, gdje je u toku rekonstrukcija alternativnog puta. 

Radnik poduzeća za puteve pronašao je njegovo tijelo rovokopačem.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok