• Short title article: Predvidio

Ni godinu dana od njegove smrti u obitelji legendarnog Miroslava Ćire Blaževića nastali su problemi oko raspodjele njegove imovine.

"Ne slažu se zbog mog bogatstva, a ima ga dovoljno za sve", rekao je jednom Miroslav Ćiro Blažević u intervjuu za Story o odnosu svoje djece. I čini se da je time dobro predvidio što će se događati nakon njegove smrti. Naime, kako pišu 24 sata, Ćirina mlađa kćerka Katherine tuži brata i majku zbog nasljedstva.

Katherine Blažević Mihalić sa suprugom Ivicom i dvoje djece živi u Švicarskoj, najstarija Barbara s obitelji živi na Floridi, dok je najmlađi sin ostao uz majku i oca u Zagrebu. Daljina je itekako utjecala na njihov odnos s ocem, a potkraj života Ćiro nije krio tugu zbog njihovih postupaka.

"Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćerke nisu pitale: ‘Kako si, tata?‘ Slobodno to napiši‘, rekao je u jednom od posljednjih intervjua za Story.

Tada je i otkrio da je u najboljim odnosima sa sinom: "Nemam se pravo potužiti, ali mislim da mi je sin najbolji. Tu sam vrlo pravičan, a to mislim možda i zato što je on najviše sa mnom."

Tada je otkrio i ono što je danas jasnije no prije, a to je da njegovi nasljednici nisu u dobrim odnosima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok