• Short title article: Namamili ga

Bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku s njezinog broja telefona, tražeći da dođe kod nje.

Nusret Destanović, pronađen je mrtav u bunaru nakon tri dana potrage. Njegovo tijelo nađeno je u blizini kuće osumnjičenog za ubojstvo, a kako neslužbeno doznaje Telegraf mladić je bio sav pretučen.

Kako je za Telegraf kazala njegova rodica, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene s kojom se povremeno čuo. Obitelj sumnja kako je u ubojstvu sudjelovalo više osoba, među kojima i jedna djevojka, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku s njezinog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. 

Misleći kako ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, pojašnjava njegova rodica.

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namjerno uradila u tandemu s bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i kako je u ubojstvu sudjelovalo više osoba, među kojima i jedna djevojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije prijetio muškarcima koji su imali kontakt s njom - kazala je za Telegraf. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok