• Short title article: 15 000 maraka

Novoizabrani načelnik Općine Stari Grad i trenutni zastupnik u Skupštini Sarajevske županije Irfan Čengić, posjetio je jučer Livno zajedno s ministricom rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica Županije Sarajevo Endom Pavić Pečenković.

Razlog posjete je zastupnička inicijativa Čengića za financiranje dva projekta u ovom gradu. Prvi se odnosi na projekt doniranja sportske opreme za Osnovnu školu “fra Lovro Karaula”, a drugi na renoviranje prostorija vakufske imovine Medžlisa Islamske zajednice Livno. Donacijom vrijednom 15.000 KM opremljene su sportske dvorane osnovnih škola u Ljubunčiću i Strupniću.

Ministrica Enda Pavić Pečenković i Vlada Sarajevske županije realizacijom ove inicijative za pomoć u financiranju projekata u Livnu, još jednom su pokazali brigu o mjestima širom Bosne i Hercegovine iz sredstava namijenjenih za tu svrhu.

Ovom prilikom, Čengić se zahvalio na suradnji ministrici znanosti, prosvjete, kulture i športa u Vladi Hercegbosanske županije Gordani Nakić, predsjedatelju Skupštine Hercegbosanske županije Jozi Ćosiću, kao i Glavnom imam hfz. Mahiru ef. Kevriću, Sadmiru ef. Mustafiću, imamu džamije Hadži Ahmeta Dukatara u Livnu, te Mualimi Šejli Mujić-Kevrić.

Ravnatelj Osnovne škole “fra Lovro Karaula” Josip Kovač zahvalio se gostima na vrijednoj donaciji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok