• Short title article: Priveden je

Priveden je muškarac koji je iz stana izbacio osobne stvari 25-godišnjaka s kojim je prošlog kolovoza potpisao predugovor o prodaji stana, ali ga je pokušao raskinuti zbog rasta cijena nekretnina.

U Policijskoj postaji Knin provedeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i nepovredivost doma i poslovnog prostora.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 8. ožujka u Kninu u svojstvu vlasnika stana nasilno ušao u stan i izbacio osobne stvari 25-godišnjaka s kojim je prošlog kolovoza potpisao predugovor o prodaji, a naknadno ga je htio raskinuti zbog rasta cijene nekretnina, unatoč već primljenom dijelu novčanog iznosa po potpisanom predugovoru.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u kolovozu zbog nesuglasica u prodaji stana pokušao teško tjelesno ozlijediti 53-godišnjaka. Navodi Dnevnik.hr.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok